Verzenden & retourneren

VERZENDEN:
1 tot 3 werkdagen

Allereerst, wat leuk dat je wat leuks hebt kunnen scoren op onze webshop! Mits je doordeweeks voor 17:00 hebben besteld, heb je het de volgende dag al in huis! Wij houden de verzenddatum aan van 2 tot 3 werkdagen, dit omdat het nog steeds erg druk kan zijn op de sorteercentrums i.v.m. de drukt door COVID. Wij kunnen niet 100% verzekeren dat jouw aankoop de volgende dag al in huis zal zijn. 


RETOUREN

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres. Klik HIER om het retourformulier te downloaden.

PRODUCT BESCHADIGD/KLACHT
Is het product beschadigd geleverd? Excuses, de retourkosten zijn uiteraard voor ons. Je kunt kiezen of je jouw aankoopbedrag teruggestort wilt hebben of wij sturen het zelfde product weer naar jouw toe. Mits kies je voor het terug storten; je krijgt het bedrag binnen 7 werkdagen op jouw rekening teruggestort.

RETOURADRES

Het adres waar je naar kunt retourneren is: 
YOU ARE SPECIAL 
Arnhemsestraat 12
3811 LH Amersfoort
0337855157

Woon je in de buurt van Amersfoort en heb je tijd om langs te komen in onze concept store? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen. Wij willen vragen of je dit op tijd aan ons kunt laten weten zodat wij jou met liefde kunnen helpen.